νομίσματα:
Κατάλογος >  Αποστολή & Επιστροφές

Αποστολή & Επιστροφές

Πληροφορίες Αποστολών
Προσφέρουμε παγκόσμια ναυτιλία σε όλες τις παραγγελίες σε όλο τον κόσμο.
Η παραγγελία σας συνήθως αποστέλλονται εντός 12 ~ 48 ώρες, όταν παραλαμβάνεται η πληρωμή σας. Εμείς θα παρέχει την παραγγελία σας είναι τυλιγμένο δύναμη - Διεθνής Υπηρεσία εξπρές ταχυδρομείου (Online Tracking). Παράδοση διαρκεί συνήθως 7 έως 10 εργάσιμες ημέρες για να φθάσει.
Πρέπει να παρέχουν λεπτομερείς διεύθυνση αποστολής για εμάς. Λάβετε υπόψη ότι η διεύθυνση που παρέχετε πρέπει να είναι σωστή, λεπτομερή, αλλιώς δεν είμαστε υπεύθυνοι για την αποτυχία της αποστολής. Μετά από όλα τα πακέτα θα πρέπει να υπογραφεί, θα πάρετε το πακέτο σας. Η Ρ.Ο. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν επιτρέπεται. Να θυμάστε, όταν μπορείτε να πάρετε το πακέτο σας να υπογράψουν το όνομά σας.
Με την παρακολούθηση πρόβλημα την παραγγελία σας;
Αν τύχει να παρακολουθείτε την παραγγελία σας στη διαδικασία έχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα, μη διστάσετε να το ηλεκτρονικό μας e-mail, online chat βοήθεια για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας!

Αν θέλετε να επιστρέψετε ή ανταλλαγή αντικειμένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εκ των προτέρων για περαιτέρω οδηγίες.

Επιστροφή
Αν θέλετε τα στοιχεία σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε πρώτα να εξηγήσει γιατί ο αύξων αριθμός και να λάβετε επιστροφή χρημάτων εντός 7 ημερών. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Τυχόν στοιχεία πρέπει να επιστραφούν ανέπαφη την αρχική συσκευασία. Όλες οι συσκευασίες θα πρέπει να είναι από μια ανιχνεύσιμη μέθοδο για την αποστολή. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την απώλεια πακέτων κατά τη μεταφορά. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν θα επιστραφούν τα αρχικά έξοδα αποστολής. Έτσι, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την παραγγελία, σε όλες τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας.

Για τον Exchange
Τα σχέδια πρέπει να αποστέλλονται πίσω μέσα σε 7 ημέρες, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για όλες προκαλέσει το σύνολο των εξόδων μεταφοράς της διαδικασίας ανταλλαγής. Όλα τα στοιχεία μπορούν να ανταλλάξουν μόνο για την αντικατάσταση ίση τιμή, παρακαλείστε να σημειώσετε ότι θα πρέπει να εκδοθεί μετά την επιστροφή σας έχει παραληφθεί πριν από την αντικατάσταση.

Ακύρωση παραγγελιών
Αν έχετε μια παραγγελία, και ελπίζω να την ακυρώσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών μας, όσο το δυνατόν συντομότερα. Ωστόσο, εάν δεν έχει αποσταλεί η παραγγελία σας, δεν έχουμε κανένα τρόπο να την ακυρώσετε.
Πίσω